Mr Clean për Pllaka

Pastrues për Dysheme

Portokallt

1000 ml

More Info

Sanitar Mr Clean shfrytezohet per pastrim, mirembajtje dhe largimit te guralecit te sanitari dhe te qeramika, me efektin dezinfektues. Perdoret ne menyre direkte ose me 2% te tretjes ne uje.Ai vendoset me lecke, syngjer, ose sterpikje ne siperfaqe te sanitarise dhe qeramikes. Pas qendrimit pres 5 minutash pastrohet me uje te paster.