Mr Clean për Shporeta

Pastrues për Kuzhinë dhe Banjo

500 ml

More Info

Mr Clean I pastron yndyrat e renda per te pastruar lyrat ne ne shporet, Reme, grill, dhe enet e kuzhines.
Perdorimi : Mjeti shperndahet neper siperfaqe dhe lihet te ndikoje 15 min me shume uje. Gjate punes duhet te jesh i obligueshem te bahen dorezambrojtese.