AL

EN

Er-Abi

Rreth nesh

Misioni ynë

Ta sjellim kualitetin për kosto më të arsyeshme.

Vlerat tona Suksesi ynë;

- Ekspert në biznes,
- Dinamik,
- Fleksibil,
- Të hapur per zhvillim,
- qëndrueshem,
- Te Planifikuar,
- Ne besojmë se kemi borxh punonjësit tanë, në varësi të etikës së punës.

Qëllimi strategjik është si gjithmonë në të gjitha kategoritë, tani e tutje të rritet së bashku me tregtarët dhe furnizuesit tanë, dhe për të zgjeruar kategori më të reja. Në këtë mënyrë, ne jemi vazhdimisht duke kërkuar mënyra për të qenë më afër klientëve tanë dhe për të zhvilluar produkte të reja.Kjo është pasuria jonë më e madhe dhe të punësuarit tanë, ndërsa ata do të vazhdojnë të jenë të respektueshëm në shoqëri dhe natyrë.

    Adresa:

  • Zona industriale
  • "Tirana" nr:9
  • 20000 Prizren, Kosovë

    Kontakti:

  • +381 (0) 29 242 282
  • +381 (0) 29 242 286
  • e-mail : info@er-abi.com