AL

EN

Er-Abi

Ju duhet të jeni selektiv kur vjen puna për produkte qe kujdesen per flokët tuaj,sepse çdo lloj i flokëve ka nevojat e veta të veçanta.Per kete arsye Er-Abi kujdeset per cdo lloj te flokeve tuaj.

Jep rezultate të përsosur për një shumëllojshmëri të sipërfaqeve në sajë të një formule të veçantë që e bën pastrimin e lehtë me një parfum qetësues dhe një lustër shkëlqyer.

Çdo lloj i flokëve është e ndryshme dhe ka karakterin dhe problemet e veta. Kjo prandaj kërkon vetë kujdesin e saj të flokëve.Seria e kujdesit më komplekset aktivë Er-Abi - Natyra është e përkryer për çdo lloj flokësh.

    Adresa:

  • Zona industriale
  • "Tirana" nr:9
  • 20000 Prizren, Kosovë

    Kontakti:

  • +381 (0) 29 242 282
  • +381 (0) 29 242 286
  • e-mail : info@er-abi.com